top of page

Πως να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα για γυμναστική

Σίγουρα τα ωραία αθλητικά ρούχα μας δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο για γυμναστική αλλά μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε ως προς το είδος γυμναστικής που θα επιλέξουμε να κάνουμε ώστε να αποδώσουμε καλύτερα σε κάθε προπόνηση.


Η συλλογή Marks & Spencer GOODMOVE είναι εδώ για να μας βοηθήσει να επιλέξουμε τα καταλληλότερα outfits για κάθε είδος γυμναστικής. Στο link θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα & αθλητικό εξοπλισμό που θα απογειώσουν το fitness επίπεδό μας και την ευεξία μας.


Μερικές από τις προτάσεις μου:

  1. Για yoga, pilates ή απαιτητικές ασκήσεις ευλυγισίας επίλεξε λίγο πιο στενά ρούχα για να μην σε δυσκολεύουν στις ασκήσεις. Ένα κολάν μαζί με ένα sports bra ή crop top είναι ιδανικό.






2. Δώσε έμφαση στο ύφασμα ειδικά αν κάνεις αερόβια άσκηση. Χρειάζεσαι breathable & dry fit υφάσματα που απομακρύνουν τον ιδρώτα από το δέρμα και έτσι γυμνάζεσαι με περισσότερη άνεση.


3. Για hiking, περπάτημα ή joking μπορείς να επιλέξεις άνετα ρούχα και ρούχα που θα σε προστατεύσουν από διάφορες καιρικές συνθήκες όπως αέρα και βροχή. Ένα t-shirt μαζί με ένα loose fitting με τα χαρακτηριστικά stormwear, water & air resistance, quick dry είναι η κατάλληλη επιλογή.


4. Για δυναμική γυμναστική ή ΗΙΙΤ προγράμματα επίλεξε ένα biker shorts με crop top ή κολάν με sports bra που θα προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη στο σώμα για να νιώθεις πιο σίγουρη και δυνατή στην προπόνηση σου.





Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή Marks and Spencer GOODMOVE online: www.marksandspencer.gr

621 views0 comments
bottom of page